Nieuws

Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden en alle aanbiedingen van mijnTafel Emmen.

 

 

Opruimcafé

02-06-2015

Kom jij ook…

… binnenlopen tijdens ons opruimcafé? Op zaterdag 20 juni van 13:30 uur tot 16:00 uur schuift professional organizer Ellie Norden van 'Handen uit de mouwen' bij ons aan. Inspirerend! Voor tips bij het opruimen van jouw huis en het creëren van rust en ruimte in jouw hoofd.

Noteer alvast in de agenda en hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

 
line

Vier is zes-superactie! Profiteer Nu

23-04-2015

Heb jij nog spullen te verkopen? Doe dat dan nu bij mijnTafel Emmen! Betaal 4 weken en ontvang 6 weken tafelhuur! Natuurlijk profiteer je ook van deze actie als je al een tafel huurt en deze verlengt. Bij 6 weken verlenging betaal je slechts 4 weken. Deze super aanbieding geldt vanaf maandag 27 april tot en met 31 mei. Kom daarom snel langs voor het uitzoeken van jouw stukje winkelruimte of reserveer via deze website! 

 

 
line

KOM JIJ OOK...

14-04-2015

...op onze MODESHOW? Deze is op donderdag 23 april van 18.00 uur tot 20.00 uur. ER LEUK UIT ZIEN HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!
Er worden kledingsetjes uit de winkel bij elkaar gezocht door een styliste en geshowd door 6 modellen. Inclusief een hapje en een drankje.

 

 
line

Stichting Leergeld Emmen

05-04-2015

MijnTafel Emmen steunt vanaf deze maand Stichting Leergeld Emmen! Het geld van de verkoop van overgebleven spullen gaat hiermee direct naar kinderen uit de gemeente Emmen die in armoede leven.

De regionale stichting verleent materiële hulp aan kinderen die opgroeien in een gezin met onvoldoende inkomen (tot 120% van de bijstandsnorm).  ‘Er zijn enkele gezinnen die slechts van 60 euro per week moeten rondkomen’, vertelt Tina Groenhoff, voorzitter van Stichting Leergeld Emmen. ‘Leergeld helpt, zodat alle kinderen kunnen meedoen. Bijvoorbeeld door schoolreisgeld te betalen of sportkleding te verstrekken.’ In 2014 zijn hiermee bijna 1.000  aangevraagde ‘wensen’ in vervulling gegaan! Hierbij ging het om 333 gezinnen en 612 kinderen.  

Al het geld dat via mijnTafel Emmen en andere donateurs verzameld is, wordt ingezet voor hulp aan de kinderen. Dit is mogelijk doordat de gemeente Emmen een subsidie verstrekt om de kosten van de bedrijfsvoering te dekken. Stichting Leergeld Emmen helpt de gezinnen door bij hen thuis een gesprek aan te gaan. Na het bezoek en verslaglegging krijgen gezinnen op zeer korte termijn te horen of en hoe het kind geholpen kan worden.

 
line