Nieuws

Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden en alle aanbiedingen van mijnTafel Emmen.

 

 

In september vieren we het 1-jarig jubileum van mijnTafel Emmen!

28-08-2015

Viering 1-jarig jubileum 

Op 13 september 2014 werd onze winkel met veel enthousiaste bezoekers officieel geopend. We zijn trots op het eerste jaar van mijnTafel Emmen. We hebben veel huurders mogen verwelkomen; zowel vaste, tijdelijke als terugkerende huurders; Samen met onze huurders bieden we al een jaar lang een gevarieerd en interessant winkelaanbod aan. Vele bezoekers hebben unieke vondsten of een winkelmand vol praktische spullen afgerekend. Met onze ervaringen en toekomstplannen willen we het tweede jaar mijnTafel Emmen nog waardevoller maken. 

Feest op 12 september

Om de nieuwe plannen in te luiden en het 1-jarig jubileum te vieren, is het op zaterdag 12 september feest aan de Monetpassage 47-49. Schrijf deze datum alvast in je agenda en houd deze nieuwspagina en Facebook in de gaten voor de laatste updates over de feestelijke activiteiten. 

 
line

Aanbieding

27-06-2015

Nu de vakantie vlak voor de deur staat start mijnTafel Emmen met een sprankelende zomeraanbieding. Een aanbieding waarbij jij kiest! Huur 3 weken of 6 weken jouw tafel voor een voordelig tarief. Vanaf maandag 29 juni t/m maandag 31 augustus 2015.

Optie 1:

Huur 3 weken een tafel en betaal elke week 10 euro minder!

Betaal de 1e week €30-, de 2e week €20- en de 3e week €10-. Hiermee betaal je slechts 60 euro in plaats van 75 euro voor 3 weken tafelhuur!

Optie 2:

Kies voor de vier is zes-superactie. Betaal 4 weken (€100) en ontvang 6 weken tafelhuur!

    Natuurlijk profiteer je ook van deze actie als je al een tafel
    huurt en deze verlengt.

Voordelig verkopen wie wil dat nu niet?

Emmen bruist deze zomer!

Zien we jou?

 
line

Barrel en Food Truck Festival

24-06-2015

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni wordt voor het eerst een Foodtruck Festival georganiseerd in Emmen. In dit weekend is ook de finale van het NK Wielrennen in Emmen. Tijdens het Barrel en Food Truck Festival zijn er bont gekleurde wagens te zien die omgebouwd zijn tot een mobiele keuken op wielen. Kom langs en proef streetfood! Eerlijk, puur en lekker eten. En kom zeker langs in onze winkel, want wij zijn ook deze zondag open van 13:00 uur tot 17:00 uur.

 
line

Opruimcafé bij mijnTafel Emmen

07-06-2015

Hoogste tijd om op te ruimen? Druk huishouden? Of wil je gewoon rust creëren in jouw  leven? Op zaterdag 20 juni geeft professional organizer Ellie Norden gratis workshops bij mijnTafel Emmen met handige opruimtips. Kom langs van 13:30 uur tot 16:00 uur!

In 2010 startte Ellie met haar eigen bedrijf ‘Handen uit de mouwen.’  “Ik vind het heerlijk om mensen een duwtje in de rug te geven, op weg naar meer rust en ruimte”, vertelt ze enthousiast. Tijdens deze middag geeft ze twee workshops van een half uur.

14:00 uur: Ruim op die troep

15:00 uur: Meer rust in je leven

De rest van de middag is ze beschikbaar om vragen te beantwoorden en tips te geven.

Aanbieding

Meteen met deze tips aan de slag? Wanneer jij er via het opruimcafé voor kiest om persoonlijk begeleid te worden door Ellie dan ontvang je korting op het huren van een tafel in de winkel. Op deze manier maken we het nog gemakkelijker om je spullen op te ruimen. Voordelig verkopen, wie wil dat nu niet?

Boek ‘Mam hoe gaat dat dan?’

Samen met de bekende opvoedkundige Tischa Neve schreef Ellie het boek: ‘Mam hoe gaat dat dan?’ Tijdens het opruimcafé is dit boek bij mijnTafel Emmen te koop voor 15 euro in plaats van 17,50 euro. Dit boek geeft overzicht in gebeurtenissen voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Natuurlijk signeert Ellie het boek dan ook voor je.

Meer informatie over haar bedrijf en het boek  vind je op http://www.handenuitdemouwen.com/.

 
line